Фон:

Чому їздити на рафтинг навесні круто: 4 переваги весняного рафтингу

GPS-координати 48.03309, 30.94856

Скопійовано

Наша база: с. Мигія, вул. Туристична, 22

Сезон рафтингу традиційно починається у квітні. Саме у цей місяць встановлюється більш менш тепла погода, і вже хочеться пысля зимового холоду вдохнути свіжого повітря, розім’ятися, та стряхнути з себе відчуття зимовой сплячки.

Звісно, ми розуміємо, чому бажаючих на рафтинг влітку більше, не всі хочуть терпіти холодну воду, а температура повітря у 12-15 градусів не розполагає д оводних процедур, так вважаює багато хто та чекають на спеку, та даремно. У весняному рафтинзі є ряд переваг, що легко компенсують ті самі 15 гадусів за бортом.

  • Перевага перша – рівень води. Після таяння снігу, весняних дощів він завжди більше ніж, наприклад у серпні. А саме від рівня води залежить складність рафтингу і той всплеск адрналіну, що ви отримаєте під час сплаву. Течія сильніша, вали вищі, пороги працюють інтенсивніше.
  • Перевага друга – початок сезону. Всі інструктори Все инструкторы скучили за рафтингом, їм справжне задоволення знови вийти на воду після зими.
  • Перевага треття – мало людей. А це означаю, що вся увага інструкторів буде ваша.
  • Перевага четверта – весняна природа навкруги. Соковита зелена трава, разпускаться листя, розквітають весняні квіти. Ваші очі буде радувати молода зелень та Ваши глаза будет радовать эта молодая зелень и прокидаеться природа.

Зараз ви розумієте, чому варто спробувати планувати рафтинг навесні! Ми забезпечимо вам цікаву програму, досвідених інструкторів та смачну їжу після сплаву. Ви можете зателефонувати нам чи залишити заявку на сайті.